BLOG‎ > ‎

Col·laboració amb ENRI

4 de gen. 2013, 22:58 publicada per Jordi Canal-Soler   [ actualitzat el 4 de gen. 2013, 23:00 ]
ENRI Jordi Canal-Soler
Hi ha vegades en què la vida et somriu i t'ofereix un d'aquells moments més preuats. Aquest és un d'ells. Juntament amb la marca ENRI hem aconseguit fixar un acord de col·laboració per a promocionar les seves mítiques llibretes de viatge. Des de ben petit que ja utilitzava les seves llibretes, i de gran i viatger les he arribat a considerar unes excel·lents companyes de viatge: fiables, duradores, resistents, amb espiral per a poder arrencar-ne pàgines i, sobretot, econòmiques, en tinc dotzenes amb totes les memòries dels viatges. De tant en tant, agafar-les de la lleixa i començar-les a rellegir és reemprendre amb la mateixa il·lusió aquell viatge en la memòria...
ENRI és la fabricant a Flaçà d'aquestes llibretes i forma part del prestigiós grup paperer HAMELIN, fabricant entre d'altres del paper CANSON, el paper dels artistes i fotògrafs professionals.
És per a mi un honor i un privilegi que una marca d'aquesta categoria m'hagi acceptat com a representant d'un dels seus productes insígnia. 
Bons apunts i bona lletra!

Llibreta de viatge Jordi Canal-Soler