BLOG‎ > ‎

EL MÓN MAIA DE MÈXIC I MOLT MÉS

6 de des. 2013, 0:07 publicada per Jordi Canal-Soler   [ actualitzat el 7 de des. 2013, 23:27 ]
El proper dijous 12 de desembre presento al CIAJ de Sant Oleguer la xerrada amb fotografies "El Món Maia de Mèxic i molt més", un repàs de les principals zones arqueològiques de la península del Iucatán i la zona de Chiapas, combinat amb el descobriment de com vieun els descendents dels antics maies:
 
Xerrada en què l'escriptor i fotògraf de viatges Jordi Canal explicarà aspectes pràctics que cal tenir en compte per preparar un viatge al sud de Mèxic (vols, ruta, transport...).
També descobrirà curiositats de la història i cultura maia, i opcions per fer algun tipus de voluntariat durant el viatge.
“Acostumat a les pel·lícules del far west on es mostrava la cara més seca i polsegosa de Mèxic, vaig arribar a associar el país amb la imatge d'un desert cremat i homes amb barrets immensos dormint la siesta sota l'ombra d'un cactus. El primer cop que vaig visitar el país em va costar trobar un sol cactus, i encara més aquell desert que jo m'havia imaginat...”.
D’aquesta manera, el viatger relata les seves primeres impressions de Mèxic, un país que va més enllà de les runes del Yucatán i dels seu passat maia.
Tot un gresol paisatgístic, ètnic i cultural, des de les selves tropicals a les seves costes retallades del mar de Cortés.

Per assistir a l'activitat, contacta amb el CIAJ:  
c. Sant Oleguer 6-8. 08001 Barcelona
Tel. 934 422 939
A/e: ciaj@bcn.cat
QUAN? Dijous 12 de desembre, a les 19 h