TRAVELS‎ > ‎

ALASKA & YUKON

El primer llibre que ens van fer llegir a l’escola va ser «Petit Guineueta, Gran Caçador», de l’escriptor alemany Hanns Radau. Va ser aquest llibre el que va desvetllar la meva passió per les terres d’ALASKA i el YUKON. Després van venir els llibres de Jack London: el tramper als boscos infinits, el pescador de salmons a bord del seu vaixell sobre les aigües gèlides del Pacífic Nord, el pilot d’avioneta per sobre els turons nevats de l’interior salvatge... tots vivien una vida que em semblava fascinant.
Quan vaig tenir la possibilitat d'anar a conèixer aquelles terres que havia somiat de petit, no ho vaig dubtar. I l'espera va valdre la pena. 


El primer libro que tuvimos que leer en la escuela fue "Pequeño Zorro, Gran Cazador", del escritor alemán Hanns Radau. Fue este libro el que desveló en mi la pasión por las tierras de ALASKA y el YUKON. Después vinieron los libros de Jack London: el cazador en los bosques infinitos, el pescador de salmones en su barco sobre las aguas gélidas del Pacífico Norte, el piloto de avioneta por encima de los montes nevados del interior salvaje... todos vivían una vida fascinante. 
Cuando tuve la posibilidad de ir a conocer esas tierras que había soñado de pequeño, no lo dudé. Y la espera mereció la pena.
The first book that we had to read at school was "Little Fox, Great Hunter", from the german writer Hanns Radau. This book started my passion for ALASKA and YUKON. After this, came Jack London: the hunter in the neverending forests, the salmon fisher in his boat on the icy waters of North Pacific, the plane pilot over the snowy peaks in the wild interior... all lived fascinating lives. When I had the opportunity to go and know those place I dreamt as a child, I didn't hesitate. And the waiting was worth.