BLOG

EXPERIENCIAS VIAJERAS TARANNÀ

13 d’oct. 2020, 23:49 publicada per Jordi Canal-Soler   [ actualitzat el 13 d’oct. 2020, 23:49 ]

Se acaba de publicar el libro EXPERIENCIAS VIAJERAS TARANNÀ, un homenaje de la agencia TARANNÀ VIAJES CON SENTIDO  a todos aquellos viajeros y viajeras que cada año confían en ella y que en el 2020 han visto frustrados sus sueños de viajar a causa de la crisis mundial del coronavirus que ha cerrado fronteras y ha cancelado vuelos. Editada en septiembre de 2020, esta recopilación de treinta relatos de viajes escritos en castellano y catalán por clientes y colaboradores de Tarannà nos hará viajar por todo el mundo, mezclarnos con la gente  local, descubrir ruinas antiguas o mercados modernos, pasear por selvas y desiertos, pisar nieve y hielo o disfrutar de buenas comidas exóticas y puestas de sol de ensueño. En definitiva, es un libro para los amantes de los viajes y para aquellos curiosos que quieran conocer un poco más de nuestro ancho mundo. 

Yo participo en el libro con el relato "BIALOWIEZA, EL ÚLTIMO BOSQUE DE EUROPA".

HOLANDA a RADIO ESTEL

24 de set. 2020, 14:31 publicada per Jordi Canal-Soler   [ actualitzat el 24 de set. 2020, 14:31 ]

Ràdio Estel
El passat 20 de setembre vaig ser convidat al programa DELICATESSEN de RÀDIO ESTEL, dirigit i presentat per Toni Guerrero, per a parlar d'un viatge als Països Baixos per a conèixer la ciutat d'Amsterdam i els voltants i la seva vinculació amb la Companyia de les Índies Orientals.  
Podeu escoltar l'àudio aquí: RADIOESTEL_DELICATESSEN_PAISOSBAIXOS.mp3

VIATGES AL TOT ES MOU DE TV3

10 de jul. 2020, 23:02 publicada per Jordi Canal-Soler   [ actualitzat el 10 de jul. 2020, 23:02 ]

Tot es mou
El passat 3 de juliol vaig participar al programa TOT ES MOU de TV3 per a parlar de quins destins estan oberts i accessibles per a poder viatjar després de la pandèmia del COVID-19, i vam repassar aquells 5 països que ens poden oferir uns viatges amb més interès, facilitats i sorpreses: HOLANDA, POLÒNIA, CROÀCIA, SRI LANKA i MÈXIC.

Aquí podeu veure el vídeo:

MAGIC BUS DE ALASKA EN OXIGENO

10 de jul. 2020, 10:53 publicada per Jordi Canal-Soler   [ actualitzat el 10 de jul. 2020, 10:53 ]

OXIGENO
Participo en el podcast de OXÍGENO para hablar de Chris McCandless y el Magic Bus en el que murió.
¿Existe la libertad absoluta? Y de ser así, ¿podríamos lograrla? Preguntas así de complicadas gravitan sobre las páginas de "Hacia Rutas Salvajes", ese libro de Jon Krakauer que tantas personas ha inspirado para escapar a los grandes territorios salvajes. Claro, no siempre con feliz resultado. Repasamos esta historia, de nuevo de actualidad por la retirada del célebre "Magic Bus", junto a un experto viajero como Jordi Canal-Soler. Escritor, fotógrafo y guía, sus correrías por ALASKA no difieren de las que todos tenemos en la imaginación, sabe un mundo y aborda temas que tocan el fondo de cualquier apasionado del outdoor.
Podcast Oxígeno, con Jorge Jiménez Ríos.

MÈXIC A VIATJANTS DE RÀDIO MOLLET

10 de jul. 2020, 10:49 publicada per Jordi Canal-Soler   [ actualitzat el 10 de jul. 2020, 10:54 ]

RÀDIO MOLLET
El passat 8 de juliol al programa VIATJANTS de RÀDIO MOLLET en Joel Gascón em va entrevistar per parlar de viatges i ho vam fer comentant les diverses possibilitats que ofereix MÈXIC, des de la zona desèrtica del nord i de Baja Califòrnia fins a la selva de Iucatán i Chiapas, passant pel centre colonial de Jalisco i Michoacán.  

VIATGE GUIAT A BIALOWIEZA (POLÒNIA)

2 de jul. 2020, 23:01 publicada per Jordi Canal-Soler   [ actualitzat el 2 de jul. 2020, 23:03 ]

TARANNÀ WILDLIFE POLÒNIA
Després del confinament a causa del COVID-19 segur que teniu ganes de viatjar i de fer-ho a algun lloc amb natura on pogueu desconnectar de l'estrés de la ciutat i del virus gaudint de l'aire pur de la naturalesa. 
A TARANNÀ VIATGES AMB SENTIT hem dissenyat el viatge ideal per a fer-ho i descobrir a la vegada un dels espais naturals més antics i desconeguts d'EUROPA, el Bosc de Bialowieza, a Polònia.  

Serà un viatge guiat per mi i per un guia del parc nacional, de l'1 al 4 d'octubre de 2020 en grup reduït per a poder veure amb detall la fauna i la flora que amaga aquest bosc primari (que no ha estat mai tallat) i únic a Europa. 

L'animal més conegut que habita entre els seus roures centenaris és el bisó europeu, cosí de l'americà però molt més escàs, però també podrem gaudir de les desenes d'ocells, cérvols, guineus, llops, óssos i altres animals que se'ns poden creuar per davant.  

OSLO A REVISTA GIDONA

10 de febr. 2020, 13:04 publicada per Jordi Canal-Soler   [ actualitzat el 10 de febr. 2020, 13:04 ]

Ja teniu disponible la revista GIDONA de febrer, on es publica el meu article "OSLO, una capital entre natura", en el que explico unes quantes de les joies naturals, culturals i gastronòmiques que ofereix la capital de NORUEGA, des dels museus dels vaixells víkings, del Fram i de la Kon-Tiki fins a un passeig pel fiord o una visita a un dels seus edificis més emblemàtics, el de l'Òpera.  

Podeu llegir l'article aquí. 

CARIBE COLOMBIANO en SOY CARIBE

22 de gen. 2020, 13:31 publicada per Jordi Canal-Soler   [ actualitzat el 22 de gen. 2020, 13:31 ]

En el número de enero se publica mi artículo "
BARRANQUILLA Y SANTA MARTA" donde exploro estas dos regiones del Caribe de COLOMBIA en busca de sus atractivos turísticos. 
KAUAI a GRAN ANACONDA

22 de gen. 2020, 13:30 publicada per Jordi Canal-Soler   [ actualitzat el 22 de gen. 2020, 13:30 ]

El passat dia 12 de gener es va emetre un nou capítol de 
Els Viatgers de la Gran Anaconda de Catalunya Ràdioel programa dirigit per Toni Arbonès i referència sobre viatges a Catalunya, en el que vam seguir parlant de HAWAII en una sèrie de programes en els que intentarem donar una visió global de l'arxipèlag més allunyat del món. 
Comencem a explorar l'illa de Kaua'i, la més antiga de les illes de l'arxipèlag de Hawai'i i una de les illes més salvatges encara, amb un paisatge utilitzat en multitud de pel·lícules de Hollywood y amb unes característiques que la converteixen en una de les illes més singulars de les Hawai'i.

Aquí pots escoltar el programa sencer:

ALASKA i YUKON a TORELLO

17 de nov. 2019, 13:21 publicada per Jordi Canal-Soler

Aquest divendres passat dia 15 de novembre es va inaugurar la 37a edició del Mountain Film Festival de Torelló, un festival de cinema que, des de l'any passat, centra el seu acte central en parlar d'algun racó del món. Aquest any li ha tocat el torn a ALASKA i el YUKON, i jo vaig ser un dels convidats per a parlar-ne juntament amb el fotògraf de natura Oriol Alamany, l'escalador i alpinista Carles Gel i l'actor i director de la Pirena, Pep Parés. 
La presentadora de l'espectacle, Lorena García, em va fer unes quantes preguntes per a conèixer d'on va venir la meva curiositat per aquests territoris i què em va impulsar a escriure després el llibre TERRES DEL NORD.

1-10 of 524