TRAVELS‎ > ‎

BELIZE

Belize_Flag
La tranquil·litat del Carib impregna qualsevol racó d'aquest petit país. BELIZE té el segon escull de corall més gran del món després del de la Gran Barrera d'Austràlia, i és un paradís per als bussejadors. 
Tortugues, manatís i taurons són més abundants gairebé que els propis turistes en un país encara no massificat i que té l'atractiu de comptar amb platges paradisíaques i selves tropicals a més d'algunes restes arqueològiques maia.
L'antiga Hondures Britànica ja fa temps que ha deixat de ser colònia britànica i busca en el mar les seves arrels i la seva identitat. Un bon punt de partida per a descobrir el país és l'illa de San Pedro, per on no hi circulen cotxes de motor de combustió: només carrets de golf. 
BELIZE és el país de la calma i del fer lentament, però aquesta n'és justament la seva gràcia: descansar i no estressar-se...

La tranquilidad del Caribe impregna cualquier rincón de este pequeño país.
BELIZE tiene el segundo arrecife de coral más grande del mundo después del de la Gran Barrera de Australia y es un paraíso para los buceadores. Tortugas, manatíes y tiburones son más abundantes casi que los propios turistas en un país aún no masificado y que tiene el atractivo de contar con playas paradisíacas y selvas tropicales además de algunos restos arqueológicos maya.
La antigua Hondures Britànica ya hace tiempo que dejó de ser colonia británica y busca en el mar sus raíces e identidad. Un buen punto de partida para descubrir el país es la isla de San Pedro, donde no circulan coches de motor de combustión: solo cochecitos de golf.
BELIZE es el país de la calma y del hacer lentamente, pero esta es justamente su gracia: un país para descansar y no estresarse...


The tranquility of the Caribbean imbibes every single corner of this small country. BELIZE has the second biggest coral reef in the world after the Great Barrier in Australia and it is a paradise for divers. Turtles, manaties and sharks are more abundant than tourists in a country still not overcrowded and with lots of attractions like paradisiac beaches, tropical jungles and some maya ruins. 
The old British Honduras has long ceased to be a british colony and looks into the sea for its roots and identity. A good starting point to discover the country is the Island of San Pedro, were only golf carts are allowed to run.
BELIZE is the calm and low pace country, but this is just the greatness of it: a place to rest and relax...