TRAVELS‎ > ‎

MAURITIUS

MAURICI
Mauritius, Mauricio, MauriciL'illa del dodo, una de les que contenia una major diversitat d'espècies del planeta, segueix sent un món fascinant de paisatges de muntanya, platja, camps i selva que molts consideren el paradís. I és que MAURICI no només compta amb una natura fascinant, sinó que també la seva gent, un crisol de cultures i races, la converteixen en una veritable illa paradisíaca.  
La isla del dodo, una de las que contenía una mayor diversidad de especies del planeta, sigue siendo un mundo fascinante de paisajes de montaña, playa, campos y selva que muchos consideran el paraíso. Y es que MAURICIO no solo cuenta con una naturaleza fascinante, sino que también su gente, un crisol de culturas y razas, la convierten en una verdadera isla paradisíaca. 


The island of the famed Dodo bird, one with the most diversity of species in our planet still is a fascinating world of mountain landscapes, beaches, fields and rainforest that many consider to be paradise. Because MAURITIUS does not only feature a fascinating wildlife, but its people, a melting pot of cultures and races, turns it into a real paradisiac island.