Classe a PERIODISME UAB

Data de publicació: Mar 27, 2014 7:45:12 AM

Ahir vaig tornar a la Universitat després d'uns quants anys. Però no va ser ni a la meva facultat ni a la meva Alma Mater. Vaig ser a la Facultat de Ciències de la Comunicació, on vaig ser el convidat a la classe de Periodisme Mediambiental i de Viatges que porta en Santiago Tejedor al Grau de Periodisme per a parlar del que més m'apassiona, els viatges i, sobretot, com explicar-los. La Masterclass va portar per títol "¿COMO SE CUENTA UN VIAJE?", i durant la sessió vaig poder compartir alguns trucs i idees que utilitzo quan escric els articles de viatge, preparo els programes de ràdio o realitzo les xerrades. L'alta participació dels alumnes em va impressionar i em va fer tenir clar que d'aquí a poc sorgirà una nova onada de grans comunicadors de viatge.

En fi, que sempre està bé això de tornar a la Universitat, sempre que no hi hagi exàmens i estiguis de la banda dels professors!