TV

La televisió i últimament els vídeos per internet són un dels altres canals que em permeten aconseguir divulgar els meus viatges, ja sigui a través de la filmació de conferències, entrevistes o fins i tot programes de cuina.

A continuació podreu trobar alguns dels vídeos on apareixo:

La televisión y últimamente los vídeos por internet son uno de los otros canales que me permiten divulgar mis viajes, ya sea a través de la filmación de conferencias, entrevistas o hasta programas de cocina.

A continuación podréis encontrar algunos de los vídeos en los que aparezco:

Television and lately internet videos are another channel that allow me to divulge my travels, be it through speeches filmations, interviews or even cooking programs.

Here you will find some of the videos where I appear:

03/Juliol/2020 Participo al programa TOT ES MOU de TV3 per a parlar de quins destins estan oberts i accessibles per a poder viatjar després de la pandèmia del COVID-19, i repassem aquells 5 països que ens poden oferir uns viatges amb més interès, facilitats i sorpreses: HOLANDA, POLÒNIA, CROÀCIA, SRI LANKA i MÈXIC.

Aquí podeu veure el vídeo:

19/Novembre/2019 A les notícies de Canal Taronja Osona i Moianès surt el resum de l'acte d'inauguració del 37è Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, en el que participo en forma d'entrevista per a parlar del viatge que hi vaig fer i del posterior llibre, TERRES DEL NORD, que vaig escriure.

25/Juny/2018 Al programa ÀRTIC de BETEVÉ el periodista Josep París m'entrevista juntament amb els escriptors Xavier Moret i Ana Maria Briongos i el llibreter i propietari de la llibreria ALTAÏR Pep Bernadas per a parlar del que ens apassiona a tots plegats: la literatura de viatges. Aquí podeu veure el programa:

08/Junio/2018 El periodista Pedro Riba me entrevista en su programa TIERRA DE SUEÑOS, un espacio de conversaciones para mejorar nuestro conocimiento. Durante casi 25 minutos hablamos de naturaleza, animales, paisajes y viajes por Europa, la gran desconocida, presentando el libro LOS PAISAJES NATURALES MÁS FASCINANTES DE EUROPA. El programa se emite en 25 Televisió y después en Nueva Imagen Televisión (de Argentina) y Miami TV Channel (de Florida).

Aquí podéis ver la entrevista:

22/Maig/2018 Al programa TOT ES MOU de TV3 el 22 de maig del 2018 hi participen Jordi Canal-Soler i Pep Bernadas per a parlar dels destins per a les vacances de 2018, amb l'Helena García Melero i en Jordi Gil. Parlem del viatge i les seves diferents parts, de què és el que l'ha de motivar i com aconseguir que surti bé, i revisem algunes de les llistes dels destins més comuns. #TotesMouTV3

Aquí podeu veure el vídeo:

APUNTS DE VIATGE A NEWSCAT TV

Des del gener del 2016 col·laboro al Canal NewsCatTV com a reporter de viatges per a apropar diferents llocs i indrets del món al públic de Catalunya

2016-07-14 A BALAGUER TV es fan ressò de la xerrada sobre la Febre de l'Or del Klondike que faig al Centre d'Interpretació de l'Or del Segre, a Balaguer, en el que presento també el llibre TERRES DEL NORD.

2015-11-19 Al programa VIA VERDA de La Xarxa en Josep Maria Cano m'entrevista per a parlar del llibre VIAJE AL BLANCO i l'Expedició al Pol Nord.

2015-11-02 Èric Bertran i Albert Torras m'entrevisten a la secció cultural dels dilluns del programa ELS NOUS CATALANS de RADIO KANAL BARCELONA. Parlem del viatge per Alaska i el Yukon seguint les traces dels cercadors d'or, els trampers i la naturalesa verge encara d'aquestes TERRES DEL NORD i del llibre que acaba de ser publicat.

2015-07-06 A la Cloenda del Grup de Raquetes de Neu de la UME (Unió Muntanyenca Eramprunyà) hi presento el llibre VIAJE al BLANCO i la televisió local se'n fa ressò al seu programa EL MARCADOR.

2015-01-09 Jordi Molet, director de EL9NOU m'entrevista al seu programa 7DIES de EL9TV de VIC. Parlem de viatges i literatura i especialment de VIAJE AL BLANCO i l'expedició al Pol Nord.

2015-01-05 Lluís Reales m'entrevista al programa TERRÍCOLES de BTV per a parlar del llibre VIAJE AL BLANCO i de l'expedició al Pol Nord. Parlem també d'altres exploracions i viatges i de com la divulgació dels viatges està canviant el món.

2015-01-08 S'emet a BTV un nou capítol del programa CENTRAL DE NEU on explico la meva aventura al POL NORD i on presento el llibre resultant, VIAJE AL BLANCO, amb fotografies i vídeos originals.

2014-12 Durant el mes de desembre se succeeixen les emissions del programa AVENTURA'T a la xarxa de televisions locals de Catalunya. El programa va ser realitzat per TN PRODUCCIONS amb fotografies i filmacions de l'expedició que vaig fer al POL NORD.

2014-12 Durante el mes de diciembre se suceden las emisiones del programa A TODA NIEVE, Á NEVE i MARA-MARA a TV GALICIA, EUSKAL TELEBISTA, RTV MURCIA, LEVANTE TV, CYL TV8 y CANAL 33 de MADRID.

El programa fue realizado por TN PRODUCCIONS en versión catalana, castellana, vasca y gallega con fotografías y filmaciones de la expedición que realicé al POLO NORTE.

2014-12 Sesión grabada en TV del programa de radio PLATICANDO CON... de UMB RADIO en el que presentamos en CASA MÈXIC de Barcelona el libro VIAJE AL BLANCO, con Luis Morales y Albert Torras.

2014-11-28 L'espai de Notícies del Migdia de Televisió de Badalona es fa ressò de la xerrada que vaig fer el dia abans al CEB (Centre Excursionista de Badalona) per a parlar de l'expedició Últim Grau al Pol Nord i la presentació del llibre VIAJE AL BLANCO.

(A partir del minut 23:56)

2014-11-17 Pel Canal 33 de TV de Catalunya surto com a protagonista al programa KARAKIA explicant com es fan diferents plats amb receptes hawaianes: Ahí Poke, LauLau, Poi i Haupia. A la vegada també recorren la meva trajectòria com a divulgador de viatges en programes de ràdio, fotografies i articles en revistes.

Coincidim amb Alberto Casanovas de Ukulelespain i la Núria d'AlohaSpain.

2014-11-13 Dins la secció ADN del programa CONNEXIÓ BARCELONA de la cadena BTV, la Marta Ballesta m'entrevista dins l'ICEBARCELONA, l'únic bar de gel del món al costat d'una platja. A -15ºC parlem de VIAJE AL BLANCO, el llibre que descriu l'expedició Últim Grau al Pol Nord, i filosofem sobre els viatges.

Podeu veure el vídeo aquí.

2014-11-06 Èric Bertran i Albert Torras m'entrevisten a la secció cultural dels dijous del programa ELS NOUS CATALANS de RADIO KANAL BARCELONA. Parlem de la passió de viatjar i explorar món, del per què tenim la necessitat de descobrir com és la resta del món i en particular parlem sobre l'expedició Últim Grau al Pol Nord i el llibre que en vaig escriure, VIAJE AL BLANCO.

2014-07-24 Dins L'Informatiu per a Catalunya de TVE1 surto explicant de què anirà la xerrada sobre TURISME CONNECTAT i DESCONNECTAT que faig al CIAJ de BARCELONA dins de la MOSTRA DE TURISME JUVENIL 2014.

Podeu veure el vídeo clicant aquí.

2014-06-25 Luis Morales de UMB Radio me entrevista en la sede de CASA MÈXIC en Barcelona para hablar de la celebración del pasado Mexican Spirit Culture Show, en una de sus entrevistas PLATICANDO CON... Hablamos también, claro, de viajes...

2014-03-17 Al bloc QUADERNS DE BITÀCOLA em fan una entrevista amb respostes que vaig estar gravant per Bolívia, Xile, Miami i Barcelona. L'entrevista tracta sobre els orígens dels meus viatges i sobre les experiències que he pogut viure mentre els realitzava i, sobretot, com m'han enriquit personalment i què es pot fer per a transmetre aquest enriquiment a la gent del nostre voltant.

2013-11-07 Vídeo resumen de mi charla en el Meetup #bcnTBM organizado por #bcnTB y TBM donde media docena de viajeros explicamos en la Librería ALTAÏR de Barcelona nuestras experiencias en algún viaje. Yo presenté OBJETIVO: POLO NORTE, donde hacía un paralelismo entre la expedición al Polo Norte y cualquier objetivo que nos queramos plantear en la vida. (vídeo de #bcnTB)

Entrevista després de la meva conferència ALASKA Naturalesa Salvatge en l'homenatge al fotògraf japonès Michio Hoshino, al centre Can Puget de Manlleu organitzat pel Grup Fotogràfic Manlleu (vídeo de Marc Sellés)

Resum de l'homenatge al fotògraf japonès Michio Hoshino, on vaig fer la conferència ALASKA Naturalesa Salvatge, al centre Can Puget de Manlleu organitzat pel Grup Fotogràfic Manlleu (vídeo de Marc Sellés)