Marató a l'Anem a la Muntanya

Data de publicació: Mar 20, 2013 6:57:35 PM

El passat dilluns dia 18 de març del 2013 em van entrevistar al programa ANEM A LA MUNTANYA de la ràdio ONA CODINENCA per a parlar de com havia anat la Marató de Barcelona que vaig córrer el dia anterior i com m'havia anat l'entrenament de la setmana anterior corrent la mitja marató de muntanya de Sant Feliu de Codines.La cursa molt bé, tot i que no m'havia pogut entrenar tant com l'any anterior i no vaig voler forçar el cos, no passant de sis minuts cada deu quilòmetres per a acabar amb unes molt tranquil·les 4h10' finals. La satisfacció de poder creuar finalment la meta sabent que has corregut els mítics 42,195 Km supera amb escreix totes les possibles penes que els entrenaments anteriors t'han suposat.

Podreu escoltar el programa d'aquí a poc quan pengin el podcast a internet i també podeu accedir a la pàgina web del programa.